Glamember

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veľká bitka fanklubov

Bolo to tesné...

Len prednedávnom sa na internete rozbehlo veľké hlasovanie o "frajera" s najlepším štýlom obliekania. Fanovia Roberta Pattinsona, PSY, Zaca Efrona a mnohých ďalších sa hneď pustili do okamžitej "bitky fanklubov."
Ako sa ukázalo, najviac hlasovali fanúšikovia skupiny One Direction, ktorá nakoniec so ziskom 37,62% zvíťazila. Adam skončil v tesnom závese a získal necelých 35%, nasledoval 18-ročný spevák Justin Bieber (13,22%) a už spomínaný Zac Efron, ktorému sa ušlo len niečo cez 4% hlasov. Z dievčat vyhrala Lady Gaga (32,8%), druhá sa umiestnila Miley Cyrus (cez 29%) a na treťom mieste skončila Demi Lovato (10,63%). Mtv, ktorá organizovala hlasovanie najlepšie oblečenej star roku 2012, uviedla, že tento rok bol plný módnej šialenosti, ktorá by bez tohto hlasovania nebola kompletná. A treba povedať, že fankluby sa za svojich prívržencov bili naozaj ako levy. Mňa len mrzí, že víťazom sa nestal sám Adam... ;-)







We love Adam Lambert | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014