Glamember

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fotka ako umenie

Jeden obrázok - nekonečno pocitov

Celý svet je zaplavený miliardami fotografií - denne sa s nimi stretávame hlavne prostredníctvom reklám, pútačov, časopisov (a ostatnej tlače), sociálnych sietí a pod. No poznáte ten pocit, keď otvoríte starý rodinný album a po niekoľkých rokoch si znovu prezriete jeho obsah? Všetky tie fotografie z detstva, zo života vás a tých najbližších, ktorí vás obklopujú, na nás citovo vplývajú. Sú to krásne spomienky, cítite sa, akoby ste sa znova ocitli v tom čase, kedy fotka vznikla. No na vyvolanie pekných pocitov nemusí byť fotka len rodinná. Nemuseli ste ju dokonca odfotiť ani vy, stačí, že zachytáva niečo vám blízke alebo má len jednoducho srdce, svoj príbeh... Je umenie dokázať sa fotkou dotknúť niečieho srdca. Našla som pár takých, ktoré skutočne stoja za to a dá sa o nich hovoriť ako o pravom umení! :-)













Tip: Ak sa vám tieto fotky zdajú rovnako krásne ako mne, kliknite na link vľavo na stránke - The most beautiful photos!! a nazrite do hlbín umenia zobraziť svet jednoducho, prirodzene, ale zároveň výnimočne a úchvatne! :-)

Fotografia | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014