Glamember

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

What can you do - Part I

Napíšte Lambertovi! :-)

Haha! Znie to šialene bláznivo! Ale ak ste fan, tak prečo nie? Sám Adam sa v rozhovore s jedným časopisom vyjadril, že vo voľnom čase rád číta listy a príspevky od fanúšikov! Chce vedieť, kto sú jeho fanúšikovia a čo robia! :-) Dokonca má o ne väčší záujem než o darčeky, ktoré od svojich početných uznávateľov dostáva. Hej, lenže zo Slovenska je to do Ameriky ďaleko a poštovné je tiež celkom vysoké. Skúste to pre začiatok e-mailom, tweetom alebo jednoducho správou na facebooku (osobne odporúčam twitter, Adam sa mu venuje sám osobne!). Možno budete jedným z tých šťastlivcov, ktorého pošta bude prečítaná! :-) Ak ste fanom niekoho iného, samozrejme vyhľadajte adresu na danú star a poďte do toho spoločne s nami!

Pozor: Haterské komentovanie osôb a osobností je out! Svoje negatívne názory na ľudí si nechávajte pre seba. Čas sa dá využiť aj lepším spôsobom než písania "super extra giga srandy," ktorá nikoho nepobaví. Radšej vezmite svojho psíka a choďte sa poprechádzať na čerstvý vzduch a myslieť na niečo pekné ;-)




Na zabitie nudy! :-) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014