Glamember

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aukcia! Adam as a doll...

Do you like barbie? Buy Adam!

Vybíjaná kožená bunda, čierne kožené nohavice, moderný účes a vyzývavý pohľad... toto všetko existuje aj vo svete Barbie! Teda, pokiaľ sa jedná o taký výnimočný model ako teraz. Medzi ružovými šatôčkami blonďavých princezien so sladkým výrazom v tvári sa totiž zrodil samotný rockový kráľ - najnovšie nominovaný na Grammy - Adam Lambert! Za jeho podobou stojí dizajnérka Carlyre Nuera, ktorá sa inšpirovala Adamovým vystúpením so skupinou Queen v londýnskom Hammer's Apollo.
Bábika bude vydražená (za minimálnu sumu sa udáva
$39.95) a táto suma poputuje na charitatívne účely. Z tohto dôvodu si na tomto unikátnom kúsku Barbie dali naozaj záležať - jeho oblečenie je z pravej kože, dopĺňajú ho kryštály Swarovski a tvár je ručne maľovaná. Vyhlásenie oficiálneho majiteľa sa uskutoční 18. decembra, dovtedy všetci záujemcovia môžu zasielať "online lístočky" s číslom sumy, ktorú sú ochotní za tento skvost minúť, pomocou stránky charitybuzz.com (http://www.charitybuzz.com/catalog_items/3318012?ref=org), kde nájdu aj podrobnejšie informácie o tomto hviezdnom produkte. Tak čo? Chystá sa niekto z vás stať oficiálnym majiteľom tejto "hračky"? ;-)


We love Adam Lambert | stály odkaz

Komentáre

  1. Barbie
    vôbec nemám rad Barbie
    publikované: 15.09.2013 14:24:40 | autor: barbie hry (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014